Jeg er over gjennomsnittet kaffeinteressert og jobber som barista på Kaffemisjonen i Bergen.

Min tanke rundt det å formidle kaffeinteresse og -kunnskap er at jeg ønsker å nå alle som drikker kaffe, og gjerne de som tror de ikke liker kaffe også! Dette vil jeg bruke kaffebloggen Bryggehygge til! I Norge drikker vi veldig mye kaffe, men det er kanskje ikke så mange som tenker på alt som ligger bak, fra såing, til høsting, til foredling og helt frem til det ferdige brygget. Det er mange millioner mennesker i verden som jobber med kaffe på et eller annet nivå.  Jeg synes vi unner disse å bry oss om hva som faktisk ligger bak det ferdige resultatet i koppen vår!

Derfor vil jeg skrive til de som bare drikker kaffe og kanskje vil se litt mer på hva det kan dreie seg om, og de som er like nerdete som meg. Jeg vil prøve å treffe de fleste her på kaffebloggen Bryggehygge!

  •  4. plass i NM i Brewer’s Cup 2014
  •  Bergens beste barista i 2015, 2016, 2017 og 2018
  •  NM-finalist i 2016 og 2017
  • 3. plass i NM i Klassisk Baristakunst  2018
  • 3. plass i NM i Brwer’s Cup 2018

Du finner meg også på Instagram !

 

Grafisk profil

Logoen til min kaffeblogg er laget av Håvard Fadnes og Yngvild Åm, to fantastiske mennesker, som det er utrolig gøy å jobbe sammen med! “Veien” bak navnet Bryggehygge er laget i kaffe, blitt tatt bilde av og lagt inn bak skriften. Noe av det jeg vil formidle på min kaffeblogg er nemlig at det er en prosess, eller en vei, fra kaffen dyrkes til den havner i din og min kopp her hjemme! Yngvild og Håvard har, gjennom sine grafiske ferdigheter, greid å fremstille dette helt utmerket i Bryggehygge-logoen!

Logo